2020 EVENTS

Due to the pandemic worsening, all NIAHC events for the rest of 2020 have been CANCELLED.

2021 UPCOMIMG EVENTS

June 11-18, 2021

Northern Indiana Austin Healey 

Driving and Lighthouse Tour

Day 1 - Friday June 11th

Travel to Traverse City, Michigan is on your own time. It's about 4-5 hours based from Michigan City. Group traveling recommended. We are staying for 3 nights at the beautiful Baywatch Resort. This will be our central location as we head out on our daily adventures! 

 

We have 20 rooms saved for the NIAHC 

Book your rooms directly to the resort NOW!

thebaywatchresort.com or (231) 943-2800

3 nights  $570 Frontside or $655 Bayside 

Check-in after 3pm  6/11  

Check-out 6/14 11am

 

4:00 Arrive 

The Baywatch Resort

1529 U.S. 31 North

Traverse City, Michigan 49686

(231) 943-2800

Website: thebaywatchresort.com

6:00 Itinerary Dinner Meeting      

Red Mesa Grill Traverse City
1544 U.S. 31 North
Traverse City, Michigan 49686
(231) 938-2773

Day 2 - Saturday June 12th

  • 9:15 Depart Hotel - Drive to Mission Point Lighthouse

     20 miles - 30 Mins

  • 9:45 Arrive Mission Point Lighthouse (lighthouse opens 10am)

  • 10:45 Depart - Drive to Grand Traverse Lighthouse.

      57 miles - 90 mins

  • 12:00 Arrive Grand Traverse Lighthouse

  • 1:00  Depart - Drive to Fishtown 20 miles - 30 mins 

  • 1:20 Arrive Fishtown - Lunch and Shopping

 

Fishtown has many shops and restaurants.

Across the street is the Leland Wine & Food Festival 

Going on from noon to 6pm. 

 

  • 4:00 Depart Fishtown - Drive to Hotel

        26 miles - 40 mins

  • 4:45 Arrive Hotel

  • Dinner on your own!

 

Day 3 - Sunday June 13th

​​

  • 9:00  Depart Hotel - Drive to Charlevoix Mushroom Houses 50 miles - 1 hour

  • 10:00  Arrive in Charlevoix. Drive streets of mushroom houses. Stop at suitable spot for pictures. Drive to nearby Charlevoix South Pier Lighthouse.

  • 11:00 Depart Charlevoix - Drive to Good Hart General Store via Tunnel of Trees 42 miles - 60 Mins

  • 12:00 Depart  -  Drive to Legs Inn in Cross Village via Tunnel of Trees.  7 miles - 15 mins

  • 12:15 Arrive Legs Inn - Lunch

  • 2:30 Depart Legs Inn/Cross Village  - Drive to Traverse City via Tunnel of Trees. 95 miles - 2 hours

  • 4:30 Arrive Hotel

  • 7:00 Club Dinner (Location TBT)

 

Day 4 - Monday June 14th

  • 8:30  Depart Hotel in Traverse City 

  • Drive to Big Red Lighthouse in Holland 165 miles 3 hrs 15 mins

  • 12:00 pm Arrive at Big Red Lighthouse

  • 1:00 Lunch TBT

  • 2:30 Depart for home! 

                     

 

 

 

We will have a

 

     blast!

Old Mission Point Lighthouse

Grand Traverse Lighthouse

Fishtown

*Good Hart General

*Tunnel of Trees 

Legs Inn

*Mushrom Houses 
*Big Red Lighthouse

Right across the street!

Red Mesa Grill

The Baywatch Resort

© 2019 by NIAHC, JKE & Wix.com

IMG_2858.jpg
  • Facebook Social Icon